top of page

Our Story

Signed By Mika skapades med en vision att förändra en vardaglig nödvändighet såsom strumpor till ett färgstarkt designföremål med mål att vilja sprida glädje. För att nå denna vision strävar vi efter att hålla hög kvalitet på både hantverk och kreativitet. Vi vill att alla ska kunna ta del av Signed By Mika och därför erbjuder vi strumpor herr, strumpor dam och strumpor för barn.

 

Signed By Mika vill ge dig kvalitet oavsett vad det gäller – Besöka vår webbsida, leta inspiration eller såsom att handla sportstrumpor, damunderkläder eller andra färgglada produkter från Signed By Mika sortiment. Vi vill ge våra besökare en enkel, rolig och givande upplevlse i alla ändamål. På Signed By Mika väljer vi med omsorg och noggrannhet det bästa materialen och finaste designen för produkterna i alla våra kollektioner.

 

Signed By Mika har den stora förmånen att ta fram produkter som håller fötterna varma samtidigt som de förstärker ens personliga stil. De designade färgglada strumporna finns i flera olika mönster och färger såsom röda, rosa, blåa, gula eller randiga strumpor. Hitta vilken färg som passar dig och samtidigt kan uttrycka din personlighet på bästa sätt!

Our Responisbility

Our responsibilityVi strävar alltid efter att du ska vara nöjd med din nyinköpta vara från oss. Men vi vill också att du skall vara nöjd med oss som företag. Hållbarhet är en viktig del av Signed By Mika. Vi vill bidra till ett bättre samhälle där vår påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt.Såhär sker tillverkningen.

 

Såhär resonerar vi med att ha könsneutrala tandborstar. Såhär ser vi på hur man behandlar miljön och människorna som lever på vår planet. Såhär sker tillverkningen. Såhär resonerar vi med att ha könsneutrala tandborstar. Såhär ser vi på hur man behandlar miljön och människorna som lever på vår planet. Såhär sker tillverkningen. Såhär resonerar vi med att ha könsneutrala tandborstar. Såhär ser vi på hur man behandlar miljön och människorna som lever på vår planet. Såhär sker tillverkningen. Såhär resonerar vi med att ha könsneutrala tandborstar. Såhär ser vi på hur man behandlar miljön och människorna som lever på vår planet.

bottom of page